Opskriften fandt jeg her og lavede kun ganske lidt om, jeg ville gerne have 2 stk portionslaks end bare den ene. Jeg elsker laks, men det kostede altid før på kalorie regnskabet, men det skal jeg jo ikke tænke på her ;)
200g laks uden skin
5g smør
150g creme fraise, jeg tog halvdelen 38% og den anden halvdel 18%
50g porrer
70 squash
knivspids cayennepeber
½ tsk paprika
100g revet ost
Tænd ovnen på 200 grader. Smør et fad med smørret og læg laksen i krydder det med list salt og peber. Snit porren i ringe og squashen i terninger, jeg fjerner gerne kernerne. Grønsagerne lægges over fisken.. I en lille skål blandes creme fraise, cayennepeber og paprika sammen. Smag til med salt og peber. Hæld det over fisk og grønsager og drys revet ost over.
Sættes i ovnen ca 20 minutter.
Det lät ju jättegott. Jag älskar lax. :-)
SvarSlet