mandag den 9. juli 2012

Gyros Pulled Pork

Jeg har længe villet prøve at lave pulled pork...alle snakker om det og siger det smager bare så godt...så nu skulle det prøves. Original metoden i grill og med en speciel marinade havde jeg dog tænkt mig at udfordre. Så det blev i ovnen og med en færdig købt nakkefilet gyros marineret.

Så 10 timer i en 100 grader varm ovn eller indtil kødtemperaturen når 93 grader.

Og jeg kan kun sige....MUMS
Her serveret sammen med coleslaw

2 kommentarer:

 1. Hej!

  Jeg arbejder for Findeopskrifter.dk, hvor brugerne kan søge gennem tusindvis af opskrifter fra Dansk mad websteder og mad blogs.

  Jeg har bemærket, at du har et stort antal af lækre opskrifter i din blog, og jeg vil gerne foreslå dig at tage et kig på vores Topp Mad Blog afsnitt her: http://www.findeopskrifter.dk/madblogstoppen

  Hvis du ønsker at tilføje din mad blog til listen, er alt hvad du skal gøre, er at følge vejledningen her: http://www.findeopskrifter.dk/kom-med-i-madblogstoppen

  Vores koncept er allerede live i de øvrige Skandinaviske lande samt i Syd- og Centraleuropa, og vi leverer tusindvis af besøgende til mad bloggere dagligt. Nogle af de bedste mad bloggerne får 10.000 + besøgende fra os på en ugentlig basis.

  Forhåbentlig vil din egen mad blog også være op til toppen!


  Varm hilsen,

  Ann-Sofi
  http://www.findeopskrifter.dk/

  SvarSlet
 2. Hej! Såg att du tipsade om hemsidor för LCHF recept på http://randi-lchfliv.blogspot.se/p/samlet-linkside.html. Jag driver hemsidan http://www.lchf-recept.se/ och ser gärna att min hemsida finns på din tipssida!

  SvarSlet