fredag den 2. september 2011

Kødboller i paprikasovs

Inspireret fra denne opskrift på Min Lavkarbomat.

400-500g hakket oksekød
3/4 dl fløde
½ tsk oregano
salt og peber

Sovs:
3/4 dl fløde
2 dl vand
2 dl pastasauce (brugte den økologiske med basilikum fra Urtekram, den har 5,5g kulhydrater pr 100g)
1 tsk (top) paprika
salt og peber

Rør farsen sammen og lav små kødboller af det.
Alle delene til sovsen hældes i en gryde og bring det i kog. Hæld kødbollerne deri og lad det koge 10-15 minutter indtil kødbollerne er de er færdige og indtil sovsen er blevet tyk. Rør rundt indimellem.

Jeg havde købt broccoli som jeg ville have haft til, men desværre var der lus i, så måtte nøjes med lidt champignon og løg... det er jo hvad der kan ske når man køber økologisk ;)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar