fredag den 26. august 2011

Kage i microovn

25g smør
20g 70% chokolade
2 spsk sukrin
1 æg
1½ spsk mandelmel
1 tsk kakao
1 knivspids bagepulver

Tag en skål du kan have det hele i og som kan tåle microovnen. Start med at smelte smør, chokolade og sukker, på lav styrke i microovnen. Rør det godt sammen og lad det køle af lidt.
Rør ægget i og tilsæt mandelmel, kakao og bagepulver.
Hæld massen i et stort krus og bag det i microovnen 3-4 minutter på 750W
Tag kagen ud af kruset og lad den afkøle... smager mums med flødeskum.

I opskriften jeg blev inspireret fra er der også lavet en creme som skal være den hvide del af en marmorkage, men det havde jeg ikke ingredienser til så jeg lave det kun chokolade delen. I kan også se billeder på denne blog.


2 kommentarer:

  1. MMums, det lyder rigtig godt - må afprøves. Tak for god inspiration.
    Hilsen Malene fra www.paleolivet.blogspot.com

    SvarSlet
  2. -Ser spændende ud. Jeg laver LCHF brød i mikroovn, så denne hurtige kage skal da klart afprøves!
    ~Sheila~

    SvarSlet