onsdag den 17. august 2011

Oksehak i fad

1 kg Oksefars 10-12%
1 lille løg
250-300g champignon (gerne lidt mere)
1 fed hvidløg
1/3 tsk cayennepeber
2 nips chiliflager
1 bouillon terning
1 dl vand
Salt og Peber (pas på peber)
Revet Ost

Tænd ovnen på 200 grader.
Svits løg, hvidløg, chiliflager og champignoner der er skåret i skiver. Tilsæt kødet og steg færdig. Tilsæt vand, bouillon terning og cayennepeber og smag til med salt og peber.

Hæld i et ovnfast fad, ost over og i ovnen til osten er gratineret Ca. 30 minutter.

Jeg havde kogt et blomkål som tilbehørl og med det ekstra væde der var ved kødet var det næsten som en meget fyldig kraftig suppe. Den kan sikkert anbefales til en kold vinteraften evt. med hvidkål. Lækker ret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar